img
Поживна (харчова) цінність 100 г продукту білки — 17,4 г, жири — 16,2 г.
Енергетична цінність (калорійність) 100 г продукту 900 кДж (251 ккал)

БЕЗ ГМО

Яловичина тушкована. Перший ґатунок

Консерви м’ясні стерилізовані. М’ясо тушковане ДСТУ 4450:2005

СКЛАД ПРоДУКТУ

 яловичина, жир яловичий (масова частка мяса з жиром, не менше ніж 54,0%), цибуля ріпчаста свіжа, сіль кухонна, лавровий лист, перець чорний мелений.

ТЕРМІН ПРИДАТНоСТІ 4 роки (Дата виготовлення вказана на кришці або етикетці)
 

Консерви зберігати при температурі від 00C до +200C і відносній вологості повітря не вище 75%

Перед вживанням розігріти.

МАСА НЕТТо 525 г (±15г)
НОМЕР ПАРТІЇ ВІДПОВІДАЄ ДАТІ ВИГОТОВЛЕННЯ

Виробник: ТОВ «Охтирка м'ясопродукт», Україна, 42730, Сумська область, Охтирський район, с. Мала Павлівка, вул. Центральна, 11.
Тел.: 096 634-63-64, 095 688-27-27
http://etnomeat.com.ua
e-mail: OMP-MPK@ukr.net

73*317 мм